Dota 2 shton Immortal Treasure III në battle pass
Valve ka lançuar Immortal Treasure III, një set i ri items për Lich, Gyrocopter, Treant, Oracle, Clockwerk dhe Pugna. Lojtarët kanë qenë në pritje që Valve të sillte content update-in e fundit për The International 10 Battle Pass dhe ata…