Tag: Image & Form

SteamWorld Dig 2 është falas në GOG dhe Steam për sot
SteamWorld Dig 2 është falas në GOG.com dhe Steam për 24 orët e ardhshme. Platformer 2D kombinon lojën e stilit Metroidvania me mekanikën e minierave. Ndërsa grumbulloni më shumë materiale dhe fitoni më shumë para, mund të përmirësoni pajisjet tuaja…