GTA 5 dhe GTA Online marrin një stacion të ri radioje
Shikoni listën e plotë të këngëve më poshtë. Grand Theft Auto V mund të ketë gjashtë vite që ka dalë, por Rockstar ende ka disa gjëra të mira që po i rezervon për lojtarët e tij. Studioja sapo njoftoi se…