Forcat Ajrore të SHBA do të sponsorizojnë IEM dhe ESL Pro League
Kjo marrëveshje gjithashtu përfshin një bashkëpunim me Anykey për të rritur diversitetin dhe përfshirjen në gaming Javën e kaluar, ESL North America dhe Dreamhack zbuluan një marrëveshje me Marinën e SHBA, ku këta të fundit do të bëhen partnerë zyrtarë…
Lojtarët profesionistë të CS:GO mund të vrasin veten për avantazh
Rregulli aspak i pëlqyer është hequr Pas disa ditëve mjaft problematike, makthit i ka ardhur fundi. Lojtarët profesionistë të Counter-Strike: Global Offensive mund të vrasin veten në lojë. Një update më herët këtë javë në rregullat e Intel Extreme Masters…