Astralis mposhtin 100 Thieves dhe fitojnë në IEM Beijing
Astralis patën një performancë perfekte në Kinë Pas një fitoreje të vështirë 16-14 në Vertigo, Astralis mposhtën 100 Thieves në Nuke (16-5) dhe Train (16-3) për t'u shpallur kampionë të IEM Beijing në CS:GO. Danezët ishin të pamposhtur gjatë këtij…