Publikohet këtë vjeshtë varianti përfundimtar i Age of Empires 2
Vjen këtë vjeshtë varianti përfundimtar i Age of Empires 2. Microsoft sapo ka njoftuar lajmin në E3 2019 se serive te legjendarit të lojrave strategjike po i jepet një dorë e fundit përpara se të dalë në treg nga zhvilluesit…
Xbox Game Pass do të ketë një shfaqie të përqëndruar në lojëra indie
Afterparty dhe Supermarket Shriek do e ndihmojnë në konkurimin me Apple Arcade dhe Stadia. Për të ndjekur streamin e parë të Sony me State of Play, Microsoft ka sjellë një video-prezantim të fokusuar në zhvilluesit e lojërave indie. Edhe ardhja…