EA Sports shton 3 Icon SBC në FIFA 21 Ultimate Team
EA Sports ka prezantuar tre squad-building challenges (SBC) të ndryshme në FIFA 21 Ultimate Team për tre lojtarë legjendarë, ose thjesht Icons siç loja i përshkruan ata. Veçoria nuk u përdor në edicionin e fundit të FIFA-s dhe Icons ishin…