Incognito mode në Chrome nuk është dhe aq private sa ç’e mendonit
Të palarat tuaja mund të jenë më publike nga sa mendonit, edhe me ndezjen e private browsing. Incognito mode e Google Chrome nuk është edhe aq private sa mendoni ju. Google është duke u përballuar me një padi të vlerës…