Tag: Icebox

Shihni se si shroud merr një ace të çmendur në Valorant
Icebox është ende një hartë relativisht e re që lojtarët kanë frikë të luajnë. Sidoqoftë, shroud arriti të tejkalojë pesë armiq në hartën më pak të luajtur duke përdorur agjentin më pak të zgjedhur, Viper. Ace ishte i pabesueshëm, duke…
Turret-a e Killjoy dominon përsëri në Valorant, por këtë herë në Icebox
Harta e re e VALORANT po shkakton disa telashe Një lojtar i VALORANT zbuloi një game-breaking exploit në Icebox sot, duke lejuar që Killjoy's Turret të vendoset jashtë hartës. Turret-i mund të dallojë armiqtë përmes mureve dhe t'i gjuajë ata,…
VALORANT update rregullon bugs në hartën e Icebox
Duket sikur shumica e problemeve janë adresuar Harta më e re e VALORANT, Icebox ka kaluar një raund tjetër rregullimesh dhe Riot Games po kërkon të zgjidhë çështjet e fundit në patch-in tjetër, për ta ngritur përfundimisht në Ranked. Duket…
Top 3 agjentët që dominojnë në Icebox VALORANT
Harta e re do të mund të luhet nga të gjithë lojtarët e Valorant më 13 tetor. Sigurohuni që të visheni mirë dhe të merrni dicka te nxehtë me vete sepse harta e re në Valorant po vjen. Harta me…
Valorant Icebox është harta e re për Act 3
Riot Games kanë konfirmuar se një hartë e re e quajtur ‘Icebox’ do të vijë në Valorant në Act 3 Nëse ka një veçori që ka qenë në maj të kërkesave të lojtarve në Valorant, ajo është një hartë e…