Update-i i Monster Hunter World: Iceborne është tashmë i disponueshëm
Update-i i pestë falas i lojës për Monster Hunter World: Iceborne arrin sot për PlayStation 4, Xbox One dhe Steam. Ky update i sjell lojtarët përsëri në Old World për t'u përballur me Black Dragon Fatalis. Videoja për përditësimin e…