fbpx
Ka ardhur zyrtarsht eventi Ice Storm në Fortnite bashkë me Ice Fiends
Dimri ka ardhur edhe në Fornite Ngjarja live Ice Storm ka nisur në Fortnite dhe ka sjellë me vete armiq të rinj për tu shqetësuar, ndërkohë që përpiqeni për atë Victory Royale. Banorët e akullnajave dhe akullnajat kanë pushtuar ishullin,…
Një stuhi akulli e ngjashme me GoT do të vijë nesër në Fortnite
Shtohen gjithmonë e më shumë ngjashmëritë me Game of Thrones. Për momentin kemi shumë gjëra që po ndodhin në Battle Royale Fortnite. Një tjetër bunker misterioz është shfaqur pranë Happy Hamlets, një sferë akulli thjesht po vërtitet në qiell dhe…