Tag: ice cream sundae

MrBeast ju jep tre fansave Ice Cream Sundae $100,000
Mr Beast ka filluar sërish me avazet e tij. Këtë rradhë ai i dha tre fansave Ice Cream Sundae me vlerë $100,000. Ajo shoqërohej me një kombinim frutash ekzotike, çokollatë e llojit të rralë dhe plot salca të tjera të…