Tag: hyperx

Kufje HyperX Cloud II për Gaming
Kufjet më të mira për gaming vijnë me një çmim shumë të arsyeshëm Siç mund ta dini tashmë, HyperX është një brand vartës i Kingston. Produktet e tyre ofrojnë të njëjtin seriozitet dhe siguri si kompania e tyre mëmë por…
Si të shikoni stream-in e Post Malone x HXCKED në Warzone
Më 25 Korrik, këngëtari Post Malone është bashkuar me HyperX për të bërë stream Warzone on Twitch. Ja se si të shihni transmetimin e HXCKED të yllit botëror Post Malone nuk është i huaj në gaming. Në vitet e fundit,…