Tag: hyper scape season 2

Plani i Ubisoft për të shpëtuar Hyper Scape fillon javën e ardhshme
Sezoni i dytë fillon në 6 Tetor Tregu i lojërave Battle Royale është i vështirë. Mes Fortnite, Call of Duty: Warzone dhe Apex Legends, lojtarët kanë shumë mundësi falas për të zgjedhur. Prandaj, nuk është për t'u habitur të dëgjojmë…