Dy lojëra të shkëlqyera janë falas në Epic Store
Ja vlen ti marrësh këto lojëra falas për PC. Një tjetër raund lojërash do të vijë falas për përdoruesit e Epic Games Store këtë javë dhe këtë herë janë lojëra të mira. Mutant Year Zero: Road to Eden është falas…