Tag: Hype House

Bryce Hall pohon se Sway House nuk është më i famshëm
Sway House ka qenë në një gjendje të harruar vitin e kaluar, me shumë fansa që spekulojnë se ajo ka rënë, një teori që bashkëthemeluesi Bryce Hall sapo e konfirmoi.Hype House dhe Sway House dikur ishin grupe rivale që kishin…
PewDiePie tallet me Neekolul
Në një video në YouTube të titulluar "Reviewing YouTuber House Tours", PewDiePie hodhi një vështrim në shtëpinë prej 2 milion dollarësh të yllit të Twitch Neekolul. Apartamenti luksoz krijoi polemika më 7 qershor, pasi u shfaq një fotografi e streamer…