Tag: Hunter’s Arena: Legends

Lojërat falas të PS Plus për Gushtin?!
Sipas një leak në faqen e saj zyrtare, Sony ka publikuar tre lojërat që do të mbërrijnë tek abonentët e PS Plus falas në muajin gusht 2021. Tituj që mund të shkarkohen në konsolën tuaj PlayStation 4 dhe PlayStation 5,…
Fansat e PlayStation janë totalisht të zhgënjyer me lojërat e reja falas
Formacioni i PlayStation Plus për muajin gusht është publikuar vetëm disa ditë para zbulimit zyrtar dhe është e sigurt të thuhet se fansat me të vërtetë nuk janë të kënaqur me atë që pret. Lojërat falas për muajin e ardhshëm…