Si humori na bën të vazhdojmë të luajmë dhe lidhja e tyre me Fortnite dhe Among Us?
Njerëzit pjesën më të madhe të kohës janë të tërhequr të shohin ose ndjekin filma, libra, teatër, podcast ose komedi të cilat i bëjnë ata të buzëqeshin, të qeshin ose të ndihen mirë dhe rehat. Dhe sipas një studimi të…