Tag: humble store

Kingdom: Classic është falas në Humble Store
Keni më pak se një javë kohë. E lançuar në 2015n, Kingdom është një lojë e stilit pixel për sfidat dhe menaxhimin e një mbretërie. Ju luani si një mbret ose mbretëreshë dhe është puna juaj, që të siguroheni që…
F1 2018 është falas për t’u mbajtur në Humble Store
Keni kohë deri të hënën. Java është thuajse në fundin e saj, por ende keni kohë të merrni një lojë falas përpara se të mbarojë oferta. Loja është F1 2018, që është duke u dhënë falas nga Humble Store, deri…