Dirt Rally është falas përgjithmonë në Humble Store
Keni mundësi ta merrni duke u abonuar në newsletter-in e tyre deri në 1 shtator Kjo javë ka qënë mjaft e mirë për lojërat falas, duke nisur nga uljet e shumëta dhe duke shkuar tek lojërat falas për çdo platformë…
Si të merrni Overwatch për vetëm $12
Për një lojë pothuajse trevjeçare, Overwatch ka një bazë të habitshme aktive lojtarësh dhe prania e saj në rritje në komunitetin e eSports ka të ngjarë të vazhdojë të tërheqë lojtarë të rinj. Me një të ardhme të ndritur në…