Tag: Human Rights Watch

Droni i pakomanduar sulmon ushtarët në Libi
Frika nga robotët vrasës është aq e vjetër sa vetë robotët, persona si Elon Musk dhe Sam Harris kanë argumentuar prej kohësh se AI përbën një kërcënim serioz për civilizimin njerëzor. Por nëse jeni në panik për UA ose robotë,…