Përdorni “Hum to Search” në Google për të gjetur titullin e këngës që ju ka ngecur në kokë
Google njihet që vazhdimisht prezanton veçori interesante në aplikacionet e tij në Android dhe iOS, dhe sado që disa njerëz mund të argumentojnë që këto të fundit janë të panevojshme, nuk mund të mohoet që na e bëjnë jetën më…