Tag: hu tao

Genshin Impact Version 2.2 do të vijë javën tjetër
Një update i ri në Genshin Impact do të vijë së shpejti dhe i cili do të quhet “Into the Perilous Labyrinth of Fog”. Bashkë me këtë update do të vijnë dy karaktere rerun bashkë një ishull të ri dhe…
Sa herë që Genshin lëshon një karakter të ri fiton $12 milion brenda ditës
Genshin Impact është loja që ka arritur më shpejt $1 miliard të ardhura dhe personazhet e saj janë arsyeja. Personazhet e Genshin Impact janë në qendër të gjithçkaje. Të rinjt lançohen çdo muaj dhe secili prej tyre ka aftësi unike që mund t'ju ndihmojnë kur…