Lojtarët e CoD: Mobile marrin falas HS2126-Abnormality shotgun
Shumë njerëz po kënaqen me Call of Duty: Mobile, aq sa për të kaluar 300 milionë ndeshje. Call of Duty: Mobile ka patur një javë fantastike lançimi, duke kryesuar çartet në mbarë botën. Loja së fundmi kaloi 100 milion downloads dhe…