Tag: hoyoverse

Genshin Impact Version 2.8 | Kur do të vijë, eventet, karakteret e reja dhe më shumë
Edhe pse Genshin Impact Version 2.7 erdhi para dy javësh, lojtarët janë goxha kurioz të mësojnë se kur do të vijë update 2.8 i lojës dhe gjithashtu se çfarë do të sjellë. Kjo është një përmbledhje e gjithçka që dimë…
Zenless Zone Zero sjell një trailer të ri
Siç pritej gjatë Summer Game Fest 2022 një trailer i ri për lojën tjetër të Hoyoverse, Zenless Zone Zero, ka ardhur duke na treguar më shumë detaje rreth combat, karaktereve dhe kundërshtarëve që do të hasim. Zenless Zone Zero është…
Honkai Star Rail prezanton një trailer të ri
Honkai Star Rail është një prej lojërave më të reja që Hoyoverse ka planifikuar për të sjellë së shpejti dhe momentalisht loja është në beta testing. Dhe loja ka sjellë një trailer të ri ku na tregon më shumë rreth…
Zbulohet trailer dhe se kur do të vijë Genshin Impact Version 2.7
Pas problemeve të shumta që zhvilluesi i Genshin Impact, Hoyoverse, ka patur për shkak të situatës në Shanghai më në fund kemi një trailer, data lançimi dhe karaktere të reja që do të vijnë së shpejti në lojë. Dy karakteret…
Genshin zbulon karakterin e ri të quajtur Heizou
Gjatë çdo update që Genshin Impact sjell në lojë, kemi pothuajse një ose më shumë karaktere të reja dhe kësaj here Genshin ka zbuluar karakterin e tyre më të ri. Kësaj here karakteri i ri që do të vijë është…
Zhvilluesi i Genshin Impact zbulon lojën e re Zenless Zone Zero
Gjatë ditës së sotshme zhvilluesi i lojërave si Genshin Impact dhe Honkai Impact 3rd, Hoyoverse, ka zbuluar lojën e tyre më të re të quajtur Zenless Zone Zero. Fillimisht loja ishte zbuluar nëpërmjet website të lojës në të cilën ishte…
Zhvilluesi i Genshin Impact do të zbulojë së shpejti një lojë të re
Zhvilluesi i Genshin Impact, Hoyoverse ose siç e njohin një pjesë e mirë si Mihoyo, është duke zhvilluar një lojë tjetër e cila pritet që të njoftohet së shpejti. Por çfarë është kjo lojë e re nga Hoyoverse dhe kur…
Genshin Impact sjell kompensim për vonesën e versionit 2.7
Para disa ditësh, llogaria zyrtare e Genshin Impact në Twitter lajmëroi për lojtarët e saj se update i versionit 2.7 do të vonohet. Dhe një njoftim i ri ka ardhur kësaj here duke na informuar se si Mihoyo ose siç…
Genshin Impact 2.6 | Karakteret, Eventet dhe Vendet e reja që do të vijnë
Gjatë ditës së sotshme, Hoyoverse prezantoi update e ri në lojë Version 2.6 të Genshin Impact duke na njohur me karakteret, eventet dhe vendet e reja që do të vijnë. Karakteri i ri që do të vijë do të jetë…