Tag: housemarque

Returnal (PS5) Review
Lojërat bullet-hell janë një zhanër mjaft old-school, por qe gjithsesi kane një audience mjaft te konsoliduar dhe te dedikuar. Returnal sjell deri diku një ndryshim ne formulën standarde te këtyre lojërave, duke marre elemente nga lojëra rogue-like dhe souls-like për…
Housemarque zbulon më shumë detaje rreth Returnal
Ketë herë Returnal vjen edhe me një datë lançimi Loja më e fundit nga kompania zhvilluese Housemarque është Returnal e cila është një lojë third-person sci-fi shooter që ndjek ngjarjet e një gruaje që ka ngecur në një lloj time…
Zbulohet një nga lojërat që mund të vijë me lançimin e PS5
Kur PS5 të lançohet më vonë gjatë këtij viti, dimë se konsola PlayStation e gjeneratës së ardhshme do të shoqërohet me Godfall, por kjo është pak a shumë gjithçka që dimë për lojërat që do të vijnë me PS5. Kemi…