Sipas dataminers, aim assist është bërë nerf në Fortnite
Nerf-i erdhi në mënyrë të fshehtë në lojë Sipas dataminer-it Lucas7yoshi, Epic Games ka bërë në mënyrë të fshehtë nerf aim assist në Fortnite në PC. Ai arriti të gjejë kod që tregon se disa prej vlerave të aim assist…
Riot sjell një hotfix për të bërë nerf Wukong pas rework-ut
Wukong ishte shumë më i fortë se ç'duhej Rework-u i Wukong ka vetëm dy ditë që ka ardhur në League of Legends, por Riot Games ka sjellë që tani një hotfix për ta bërë nerf atë. Mark "Scruffy" Yetter tha…
Një hotfix vjen në League of Legends 2 ditë pas preseason
Ky hotfix ndryshon Sanguine Blade, Omnistone, Elder Dragon dhe Ezreal Pavarësisht se shumë ishin entuziastë me ardhjen e preseason në Patch 9.23 të League of Legends, duket se ende kishte disa probleme në lojë. Hotfix-i që erdhi ditën e djeshme…
Riot Games ka bërë hotfix Yuumi vetëm një ditë pas lançimit të saj
Macja Magjike kishte përqindjen e fitoreve më të ulët nga çdo kampion në lançimin e tyre Kampioni më i ri i League of Legends, Yuumi, ka qenë tema më e diskutuar në lojë këto ditë, por për arsyet e gabuara.…