Tag: Hot Tub

Streamers të Twitch bëhen ban pasi u puthën në stream
Qëndrimi i Twitch ndaj përmbajtjes sugjeruese seksuale vazhdon të ngatërrojë komunitetin. Edhe pse Twitch fillimisht u tha urrejtësve të hot tub që thjesht "të shikonin larg" nëse nuk e pëlqenin atë, dhe madje u dha bikini-clad streamers kategorinë e tyre…
Twitch merr masa kundrejt indiefoxx
Jenelle "Indiefoxx" Dagres, një streamer e suksesshme me më shumë se dy milion ndjekës, ka humbur statusin e saj të partneritetit me Twitch pasi u gjet në një situatë jo të favorshme për herë të gjashtë këtë vit. Indiefoxx, si…
Alinity thotë se përmbajtja seksuale do të vazhdojë në Twitch
Streamer Natalia Mogollon, ‘Alinity’ nuk beson se përmbajtja seksuale në Twitch do të ndalet së shpejti, pavarësisht faktit që Amouranth dhe Indiefoxx u dhanë bans tre-ditore pas transmetimeve të tyre të diskutueshme ASMR. Twitch ka qenë nën debate shumë të…
Amouranth mund të heqë dorë nga Twitch
Kaitlyn Siragusa e njohur si ‘Amouranth’ zbuloi se po e konsideron të largohet nga Twitch pasi u ngacmua përperformancën e saj në hot tub dhe postet ASMR por në fund vendosi të qëndronte. Amouranth ka komentuar në lidhje me kritikat…
Twitch heq qafe seksualitetin që po rrethonte platformën
Twitch ka bërë ban Amouranth, Indiefoxx, ExoHydraX dhe më shumë gjatë transmetimeve të fundit të ASMR. Në momentin e publikimit, Twitch nuk e ka konfirmuar akoma arsyen prapa  ndalimit të zbavitjes, por duke pasur parasysh se kush janë shënjestrat dhe…
ASMR tashmë është ajo që njerëzit shohin në Twitch
Meta Twitch për rritjen e abonentëve dhe ndjekësve është gjithnjë në ndryshim, por siç e kemi parë tashmë në 2021 me trendin e hot tube, këto ndryshime në sjelljen e transmetimit mund të bëhen virale. Në qershor, duket se është…
Hot Tub stream i Pokimane thyen rekorde shikueshmërie në Twitch
Për ditëlindjen e saj, Imane "Pokimane" Anys bëri një hot tube stream me miqtë e saj në OfflineTV, duke thyer rekorde të shikueshmërisë në Twitch. Meta e hot tube ka qenë një temë e diskutueshme në Twitch, por nuk mund…
Pokimane njofton Hot Tub Stream për ditëlindjen e saj të 25-të
Pokimane është një ndër streamer më të famshme dhe sigurisht më popullore femër. Së fundmi ajo ka njoftuar se do të sjellë së shpejti një hot tub stream me rastin e një ngjarjeje speciale duke mbledhur goxha vëmendje. Nëpërmjet një…
Twitch është duke monitoruar me kujdes ‘hot tub streamers’
Me debatin që vazhdon të rritet rreth "Hot Tub” meta të Twitch, platforma i është drejtuar drejtpërdrejt polemikës. Sipas drejtuesit Marcus ‘djWHEAT’ Graham, Twitch po mban një sy mbi trendin në zhvillim e sipër. Meta e ‘Hot Tub’ ka qenë…