Tag: hoshino

Pokémon Unite është tashmë në Android dhe iOS
Pokémon Unite tani është në dispozicion për shkarkim dhe është gati për të luajtur në Android dhe iOS. Thjeshtë i njëjti MOBA falas për të filluar me të njëjtat harta dhe monstra të lançuara në Nintendo Switch në korrik, megjithëse…