Tag: horizon show

Zbulohet titulli i serialit Horizon në Netflix
Detajet e para të serisë së ardhshme televizive Horizon nga Netflix dhe Sony janë shfaqur në internet, dhe në fakt tingëllon sikur mund të jetë shumë e mrekullueshme. Sony konfirmoi se do të zhvillonte një seri të re të bazuar…