Tag: horizon chase turbo

Sonic Mania vjen falas në Epic Games Store
Lojërat falas në Epic Games Store janë ndërruar edhe një herë, dhe këtë javë ka dy tituj të mëdhenj për t'u kapur. Loja e parë e lirë është një vrapues mjaft i thjeshtë, dhe loja e dytë e lirë është…
Lojërat falas të PlayStation Plus përfshijnë Pro Evolution Soccer 2019
Korriku do të jetë një muaj mjaft sportiv për subscriber-at e PlayStation Plus. Loja e parë në listë është Pro Evolution Soccer 2019, loja e fundit PES nga Konami. Serite e PES janë realisht të vetmet që konkurojnë me seritë…