fbpx
Vdekje, tradhëti dhe turma vijnë në këtë segment kinematik të WoW
Kini parasysh shprehjen Spoiler Alert për këtë Patch 8.2.5 i World of Warcraft ka sjellë një fund për War Campaign dhe gjithashtu një segment kinematik të quajtur Reckoning. Ky i fundit ka sjellë një tip përmbylljeje në betejën finale mes…
Thrall do të bëhet sërish pjesë e World of Warcraft
Koha për një prijës të ri? Horde në World of Warcraft ka pasur pak probleme me drejtuesit e saj. Sylvanas Windrunner, Mbretëresha Banshee dhe Prijësja e tanishme, duket se ka pasur problemet e saj, duke kryer vepra mizore dhe duke…