Heroi i ri i Dota 2, Hoodwink, mbërrin me update-tin e Mistwoods
Siç detajohet në notes e update-tit 7.28 të Dota 2, shtesa më e re në listën e karakterit është Hoodwink. Ajo është një krijesë e pyllit, që duket si një lloj dhelpre me një nuancë panda të kuqe, dhe Valve…