Hood: Outlaws & Legends, loja ku Assassin’s Creed takon For Honor
Robin Hood, For Honor dhe Assassin’s Creed, të gjitha në një lojë Së fundmi Focus Home Interactive ka prezantuar gameplay e lojës së saj më re të quajtur Hood: Outlaws & Legends. Loja do t’i sfidojë lojtarët që të marrin…