Tag: honkai: star rail

Honkai Star Rail prezanton një trailer të ri
Honkai Star Rail është një prej lojërave më të reja që Hoyoverse ka planifikuar për të sjellë së shpejti dhe momentalisht loja është në beta testing. Dhe loja ka sjellë një trailer të ri ku na tregon më shumë rreth…
Zhvilluesi i Genshin Impact zbulon lojën e re Zenless Zone Zero
Gjatë ditës së sotshme zhvilluesi i lojërave si Genshin Impact dhe Honkai Impact 3rd, Hoyoverse, ka zbuluar lojën e tyre më të re të quajtur Zenless Zone Zero. Fillimisht loja ishte zbuluar nëpërmjet website të lojës në të cilën ishte…
Zhvilluesi i Genshin Impact do të zbulojë së shpejti një lojë të re
Zhvilluesi i Genshin Impact, Hoyoverse ose siç e njohin një pjesë e mirë si Mihoyo, është duke zhvilluar një lojë tjetër e cila pritet që të njoftohet së shpejti. Por çfarë është kjo lojë e re nga Hoyoverse dhe kur…