Tag: honkai impact 3rd

Zhvilluesi i Genshin Impact zbulon lojën e re Zenless Zone Zero
Gjatë ditës së sotshme zhvilluesi i lojërave si Genshin Impact dhe Honkai Impact 3rd, Hoyoverse, ka zbuluar lojën e tyre më të re të quajtur Zenless Zone Zero. Fillimisht loja ishte zbuluar nëpërmjet website të lojës në të cilën ishte…
Zhvilluesi i Genshin Impact do të zbulojë së shpejti një lojë të re
Zhvilluesi i Genshin Impact, Hoyoverse ose siç e njohin një pjesë e mirë si Mihoyo, është duke zhvilluar një lojë tjetër e cila pritet që të njoftohet së shpejti. Por çfarë është kjo lojë e re nga Hoyoverse dhe kur…
Anime Wallpaper | Shkarkoni Anime Wallpaper me ketë app nga zhvilluesit e Genshin Impact
Mihoyo, studio pas lojërëve popullore anime si Genshin Impact dhe Honkai Impact 3rd ka sjellë një aplikacion të ri i cili iu sjell anime wallpaper nga lojërat e saj dhe më shumë në PC tuaj. Aplikacioni më i fundit nga…
Dikush tenton të vrasë zhvilluesit e Genshin Impact
Kompania zhvilluese e Genshin Impact, MiHoYo, ka bërë nxjerrë një shumë tepër të madh fitimi falë kësaj loje. Por së fundmi dikush ka tentuar që të vrasë zhvilluesit e kësaj loje. MiHoYo ka gjithashtu edhe një lojë tjetër e cila…