Coca-Cola dhe Honda janë duke tërhequr reklamat e tyre nga Facebook
Në protestë kundër qëndrimit të kompanive të mediave sociale mbi problemin e racizmit Premtimi i Mark Zuckerberg për të shtuar shënime në postimet e politikanëve që shkelin rregullat e Facebook, nuk duket se ka qenë e mjaftueshëm për të ndaluar…