Tag: Homer Simpson

Elden Ring po shkatërrohet tashmë nga modders
Popullariteti i Elden Ring thjesht nuk duket se po pushon fare. Pavarësisht se nesër bën një muaj nga lançimi, askush nuk duket se po flet për asgjë tjetër. Që nga 14 marsi, loja shiti 12 milionë kopje në mbarë botën,…
Ky krahasim i hartës së GTA 5 dhe Homer Simpson do t’ju ngulitet në kokë
E keni parasysh kur dikush thotë diçka që nuk e dinit dhe pastaj papritmas ju ngulitet në kokë? Këtë herë është dikush që krahason një hartë që e njihni si pëllëmbën e dorës me një nga ikonat më mëdha të…