Tag: hollywood

Will Smith më në fund ka pranuar se cili film është më i keqi i tij
Will Smith është një nga mbretërit e Hollivudit. Aktori ka qenë shumë i suksesshëm në botën e showbiz për dekada dhe ka qenë në të gjitha llojet e projekteve në atë kohë. Nga karriera e tij muzikore tek Fresh Prince…
Ninja shpreh dëshirën për t’u bërë aktor Hollywood-i
Streamer-i më i madh në botë paska plane të tjera Tyler "Ninja" Blevins ende nuk dihet se çfarë do të bëjë. Tashmë që Mixer u mbyll, ai testoi një stream në YouTube, por ende nuk ka arritur një kontratë të mirëfilltë.…
Pas disa viteve Fortnite do të kthehet në një film shumë të suksesshëm
Blockbuster-at e ardhshëm të Hollywood do të jenë të bazuar në videolojëra, mbi të gjitha në Fortnite dhe Minecraft. Kjo sipas shefit të zhvllimit të biznesit në Paradox, Shams Jorjani. Jorjani merr si rast hitet e mëdha të Marvel Cinematic…
Më shumë aktorë të Hollywood mund të vijnë në Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077 mund të përfshijë më shumë aktorë Hollywood-i në lojë. Kjo ka ardhur nga deklarata më e fundit e Alvin Liu, koordinator i CD Projekt Red. Ai u pyet nëse Keanu Reeves ishte i vetmi aktor Hollywood-i në Cyberpunk…
Falë Keanu Reeves një film i Cyberpunk 2077 është i mundur
Një nga avantazhet e të futurit të një ylli të madh të Hollywood-it në një videolojë është se kur të vijë puna për adaptime të ardhshme filmash, probabilitetet janë më të mira. Duket se ky është rasti me Cyberpunk 2077,…
Fitimet e industrisë së gaming do eklipsojnë ato të Hollywood në 2019
Analisti i industrisë Newzoo ka dalë në përfundimin se fitimet e industrisë së gaming do të eklsipsojnë ato të Hollywood në vitin 2019. Sipas raportit më të fundit nga Global Games Market, globalisht, tregu i gaming do të gjenerojë rreth…