Tag: Hokage

Ja pse Naruto po e mbron Kawaki në Boruto
Boruto: Naruto Next Generations ka prezantuar karakterin e Kawaki,  një djalë i fuqishëm i cili është i destinuar të jetë Sasuke me çdo kusht. Sidoqoftë, ardhja e Kawaki ka qenë një re e errët mbi Hidden Leaf, pasi ai ka…
Shfaqet forma e re e Narutos në promon e Boruto
Nëse po shikoni Boruto: Naruto Next Generations këto ditë, atëherë e dini që vazhdimi ka dalë. Pas prezantimit të Kawaki, fansave u tregua se sa i rrezikshëm mund të jetë grupi Kara, dhe situata po nxehet edhe më shumë tani.…