Tag: Hogwarts Legacy

Sa do ju kushtonte të shkonit në shkollën e Harry Potter?
Marrja e asaj letre, e pergamenit për praniminnga Hogwarts ishte një ëndërr për shumë lexues të rinj që u rritën me librat Harry Potter, dhe disa ende thonë se magjia dheemocioni i kësaj shkolle imagjinare nuk është zbehur. Por, sa…
Hogwarts Legacy vonohet deri në 2022
Hogwarts Legacy, loja open-world e vendosur në universin e Harry Potter, që u zbulua vitin e shkuar në eventin e PlayStation Showcase event, është vonuar deri në 2022. E planifikuar fillimisht për t'u lançuar këtë vit, zhvilluesi Portkey Games tani…