Tag: hodor

DJ Hodor në performancën muzikore të BlizzCon 2018
BlizzCon 2018 është vetëm një javë larg dhe Blizzard më në fund ka konfirmuar se çfarë do të presim nga performancat muzikore. Tre akte janë parashikuar për shfaqjen: Τrain(rock band), Lindsey Stirling (violiniste), dhe DJ Hodor. Ky i fundit do…