fbpx
Zhvillime të reja mbi filmin e shumëpritur Hobss & Shaw
Një foto e re nga filmi Hobbs & Shaw është publikuar dhe bashkë me të edhe lajmi se titulli I filmit nuk do të jetë ky. Lajmi u bë I ditur nga vetë regjizori I filmit David Leitch. Tani e…