Tag: hitman 1 dlc

Blerësit e Hitman 3 në PC marrin falas Hitman 1 DLC
Lançimi i ardhshëm i Hitman 3 është i shumëpritur nga fansat. Megjithatë, nëse përmbajtja e lojës bazë nuk ishte e mjaftueshme, IO Interactive do t'i lejojë lojtarët të transferojnë misione nga Hitman origjinal dhe Hitman 2 në lojën e re.…