Këto janë të gjithë hitboxes e personazheve të Apex Legends
Mesa duket, Octane dhe Revenant janë shumë problematikë Hitboxes kanë qënë prej kohësh një problem në Apex Legends, por një content creator duket se i ka dhënë zgjidhje kësaj çështjeje. Ai ka postuar në YouTube dhe Twitter prova të të…
Lojtarët e Modern Warfare janë të acaruar me problemet e hitbox
Që pas lançimit në tetor të këtij viti, Call of Duty: Modern Warfare është përballur me kritika të caktuara nga lojtarët dhe hitboxes, janë problemi i tanishëm që lojtarët dhe Infinity Ward po përballet. Modern Warfare është kritikuar për armë…