The Sims 4 po feston muajin e trashëgimisë Hispanike me gjëra falas
Muaji i trashëgimisë Hispanike mbahet gjatë datave 15 shtator deri në 15 tetor në SHBA dhe për të festuar, The Sims 4 ka sjellë items dhe receta të reja. Ka një menu të tërë me ushqime plus dekorime të jashtme,…