Tag: hiruzen

Cilët karaktere nga Naruto meritojnë një Spin-off?
Naruto është një prej anime më të njohura kudo në botë si nga fëmijë por gjithashtu edhe nga të rritur. Dhe si gjithmonë fansat duan gjithmonë e më shumë diçka të re nga seria dhe kjo ka nxitur një debat…