Tag: Hiroyuki Sawano

Solo Leveling do të vijë më në fund si anime
Solo Leveling theu rekorde me shikueshmërinë e saj si manhwa(manga e prodhuar në Korenë e Jugut). Dhe tashmë kjo seri do të si anime duke zbuluar edhe një trailer që i ka emocionuar të gjithë fansat. Trailer u zbulua ditën…