Tag: hiromi.

Jujutsu Kaisen sjell një teknikë të re
SPOILER ALERT Jujutsu Kaisen është gati të ecë përpara me Culling Game dhe fansat e dinë që arc do të jetë i gjithi brutal. Me Yujin që ka përfunduar ekipin e tij, banda është gati të marrë kundërshtarin e tyre…