Tag: hiko

A është Sova overpowered në Valorant?
Lojtarët e Sova shpesh nënvlerësohen në lobby-t e rangut të lartë të Valorant, siç konfirmojnë statistikat. Sidoqoftë, plays të pabesueshme të lojtarit pro, Hiko me Sova tregojnë një histori tjetër. Faza e parë e Champions Tour në Amerikën e Veriut…
Nga CS:GO tek Valorant: këta janë lojtarët që kanë ndërruar lojë gjatë 2020
Counter Strike: Global Offensive (CS:GO) dhe Valorant kanë sjellë një numër të madh ndryshimesh në esports gjatë vitit 2020. Disa nga këto ndryshime ishin lojtarët të cilët kaluan nga loja e Valve, CS:GO, në atë të Riot Games, Valorant. Më…
100 Thieves nënshkruajnë steel për skuadrën e tyre të Valorant
steel bashkohet me Hiko dhe nitr0 në një listë të mbushur me yje 100 Thieves zbuluan nënshkrimin e tyre më të ri të Valorant së fundmi, duke shtuar në listë ish-pro të CS:GO pro Josh 'steel' Nissan. Njoftimi vjen disa…